Cervus Plusz Kft.
Daraboló üzemünket 2008. évben Békésszentandráson terveztük és építettük fel. A beruházás 50%-át Európai Uniós pályázatból, 50%-át saját erőből fedeztük.
Gazdasági társaságunk 2010. június 28.-án kezdte meg tevékenységét, mely elsősorban friss, védőgázas és vákuumfóliába csomagolt gasztronómiai és kereskedelmi előkészítettségű sertéshús-szortiment előállítását végzi.
Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a környezetünkben lévő nagy sertés-előállítási hagyományokkal rendelkező termelőegységeket
nyerjünk meg, a nyersanyagháttér biztosítására.
A vágási kapacitást a daraboló üzemtől 15-20 km távolságra teremtettük meg, mely a rövid szállítási távolságok miatt a mindenkori legfrissebb alapanyagot biztosítja a daraboláshoz. Ezzel azt is elősegítjük, hogy a fogyasztóknak biztosítva legyen a maximális minőségmegtartási idő.
Termékeinket "E" és "S" minőségű hazai sertésalapanyagból állítjuk elő, melynek igényes feldolgozására kiemelt figyelmet fordítunk. A hús felülete zsírmentesen letisztításra kerül, eleget téve a fogyasztók minőségi igényének és elvárásának.
Az európai tendenciák alapján, a magyar fogyasztói szokások figyelembevételével, a felmerülő kereskedelmi igények alapján alakítottuk ki csomagolástechnológiánkat.
A csomagolási tevékenység során kizárólag környezetbarát anyagok kerülnek felhasználásra.
Cím: 5561 Békésszentandrás, V. külterület 4. GPS: 46.870595, 20.536109 Térkép (Google Map) | |
Vezetékes: 06-66-519-900 Mobil: 06 30-945-5825, 06-30-903-7067 Fax: 06-66 519-901 | |
Email: cervusplusz@invitel.hu | |
Web: http://www.cervusplusz.hu |